Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

DE CAMPING La Pergola****

Op slechts 500 meter van het strand en dicht bij de Pyreneeën

 
Verblijf op onze 4-sterrencamping met 177 standplaatsen verspreid over 3 hectare - en bloemrijke standplaatsen. U zult een heerlijke vakantie doorbrengen omringd door zuiderse geuren en smaken.

Op slechts 500 m van het strand en aan de voet van de Pyreneeën kunt u op camping La Pergola in Languedoc-Roussillon nieuwe energie opdoen en de schoonheid van een ongerepte kuststrook ontdekken voor ontspanning in een hartelijke en gezellige sfeer.

Maak gebruik van de vele voorzieningen: verwarmd buitenzwembad met een waterglijbaan en een pierenbad uitgerust met kinderspelen, bar/snackbar/restaurant, minisupermarkt, speelterrein voor kinderen, jeu-de-boulesterrein, kinderclub, en uiteraard de gratis activiteiten voor jong en oud van april t/m september.

Ontdek ons aanbod aan stacaravans of installeer uw tent, caravan of kampeerauto op een van onze luxe en afgebakende standplaatsen, en geniet van de Catalaanse geuren en smaken.

Tot zeer binnenkort onder de mediterraanse zon,

Sara en Arimi 

Campingmanagers

 

CAMPING LA PERGOLA****
La Pergola - Les Campings - Camp'Atlantique - NL
  • Van 7 April tot 23 September 2018
  • 21, Avenue Frédéric Mistral
  • 66470 STE MARIE LA MER
  • 02.51.20.41.94

Op 500 m van het strand Schaduwrijke omgeving Gezellige en sfeervolle camping


Voorzieningen ter plaatse :
Verwarmd buitenzwembad met een waterglijbaan en een pierenbad uitgerust met kinderspelen, bar/snackbar/restaurant, minisupermarkt, speelterrein voor kinderen, jeu-de-boulesterrein, pingpong, wifi...
Ontdekken

Klik op een camping op de plattegrond voor meer informatie

8
10

Note moyenne
sur 332 avis

Voir les avis