Mijn account
+33 (0)2 51 20 41 94 Reserveringsdienst van maandag t/m vrijdag van 9.00–13.00 uur en van 14.00–18.00 uur

CAMPINGSTANDPLAATSEN

Zin in een rustgevende vakantie midden in Catalonië en vlakbij het strand? Op camping La Pergola in Languedoc-Roussillon ontdekt u de rijkdom van standplaatsen die met zorg worden onderhouden voor het comfortabel plaatsen van uw tent, caravan of kampeerauto. Omringd door populieren, platanen, acacia’s en cipressen verblijft u midden in een prachtige groene omgeving voor een vakantie in direct contact met de natuur.

Met meer dan 50 standplaatsen in een groene en bloemrijke omgeving is camping La Pergola de ideale plek voor het beleven van nieuwe ervaringen en het delen van mooie momenten. Dichtbij de activiteiten van de camping of liever er iets verder vandaan; u krijgt een standplaats toegewezen die aansluit bij uw wensen en uw type uitrusting, en waar u in alle rust uw vakantie kunt doorbrengen.

U kunt indien gewenst gebruik maken van elektriciteit of van een standplaats met water en afvoer. Op de camping vindt u drie sanitairgebouwen met toiletten, douches, wasbakken en een babybadje, die voor alle gasten van 7.00 - 24.00 uur toegankelijk zijn.

Om veiligheidsredenen is het aantal personen op elk perceel beperkt tot 6. De afmetingen zijn verschillend, maar u kunt op elke standplaats ook uw auto kwijt. Op de dag van aankomst kunt u vanaf 14.00 uur op uw standplaats terecht. U wordt vriendelijk verzocht om op de dag van vertrek de camping vóór 12.00 uur te verlaten. In juli en augustus kunt u uitsluitend een campingstandplaats reserveren van zondag t/m zondag.

8
10

Note moyenne
sur 332 avis

Voir les avis